Eğitimsel ve Kültürel Değişim Programı Başladı

Proje kapsamında Gürcistan Batum Elit Gorda Lisesi öğretmen ve öğrencileri okulumuza teşrif etmişlerdir. Misafirlerimizi Eğitimsel ve Kültürel Değişim Programı projesinin üçüncü adımında 2-6 Aralık 2015 tarihleri arasında okulumuzda ve ilimizde ağırlayacağız. Kendilerine tekrar tekrar hoşgeldiniz diyoruz.

Programın ilk gününde misafirlerimizi karşıladıktan sonra Okulumuz giriş katında Resim Öğretmenimiz Muharrem KARAAHMETOĞLU rehberliğinde ´Ebru Sanatları´ sergisi ve eğitimi etkinlikleri gerçekleştirildi. Ardından Açılış programı ve hoşgeldiniz etkinlikleri için okulumuz kapalı spor salonunda toplanıldı. Milli Marşların söylenmesinin ardından okul müdürümüz Nuri BAHTİYAR ve misafir okulumuzun müdüresi Nino Murvanidze konuşmalarıyla etkinliklere renk kattılar. Halkoyunları gösterisi, Dia gösterileri, Müzik ve Şiir dinletileri, Türkiye ve Ordu tanıtım videosu izlenmesi gibi zengin etkinliklerle dolu bir program gerçekleştirildi. Öğleden sonra misafirlerimizle birlikte Ordu Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi ziyaret edildi.

Yayın: 02.12.2015 - Güncelleme: 07.05.2019 10:07 - Görüntülenme: 1129