Go Green For Blue eTWINNING Projesi Etkinlikleri Devam Ediyor

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Filiz BEYAZ’ın yürütücülüğünü yaptığı, Ordu Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Aylin ÇERÇİL ve Romanya,Nicolae Bolcas Meslek Lisesinden Casa Lavina’sın kuruculuğunda; Romanya, Nicolae Bolcas Meslek Lisesinden Adreana FİLİP, Azerbaycan Bakü Türk Anadolu Lisesi'nden Yusuf UZUN ve Faruk BÜYÜKBAHÇECİ, Kongaz Süleyman Demirel Moldovan Türk Lisesinden Mine AKKAYA, Ordu Fen Lisesinden Almanca Öğretmeni Melek ÇAMAŞLIOĞLU ve Müdür Yardımcısı Sefine KALIN, Kovanlık Anadolu Lisesinden Filiz ÖZCAN, Manisa Sosyal Bilimler Lisesinden Hümeyra GÜZELOLUK ve Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinden Tuğba Saylar CİHAN’ın ortaklığı ile devam eden “Go Green for Blue” adlı e Twinning projesi kapsamında çevre temalı birçok etkinlik gerçekleştirilmekte. Tüm okulların katılımı ile bu kapsamda şiir çalışması yapıldı. İngilizce olarak yazılan şiir öğrenciler tarafından seslendirildi.

İngilizce çevre temalı şiir çalışmasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yayın: 22.03.2023 - Güncelleme: 22.03.2023 13:52 - Görüntülenme: 158