Go Green For Blue eTWINNING Projesi kapsamında Küresel İklim Değişikliği çevrim içi sunumu gerçekleştirildi

Ordu Sosyal Bilimler Lisesi Coğrafya Öğretmeni Filiz BEYAZ'ın yürütücülüğünü yaptığı "Go Green For Blue" eTwinning Projesi kapsamında 21. 01. 2023 tarihinde Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemile BAHTİYAR KARADENİZ  tarafından öğrenci ve öğretmenlere yönelik çevrim içi sunum gerçekleştirildi.

Ordu, Manisa, Nevşehir illerimizin yanı sıra Romanya  ve  Moldova ortaklığı ile yürütülen projenin amacı küresel iklim değişikliği ve çevre sorunlarına karşı farkındalık oluşturmaktır.  Bu amaç doğrultusunda gerçekleştirilen sunum sonunda öğrencilerle web 2.0 araçları ile etkinlikler yapıldı.

Doç. Dr. Cemile BAHTİYAR KARADENİZ'e katkıları için teşekkür ederiz.

01-02-202301-02-2023

Yayın: 01.02.2023 - Güncelleme: 01.02.2023 15:43 - Görüntülenme: 194