Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi Kapsamında Çevrim İçi Seminer Gerçekleştirdik

Bakanlığımızın bünyesinde sürdürülen Oku-Yorum Yazı-Yorum Projesi "Kutadgu Bilig Okumaları" kapsamında, okulumuz Ordu Sosyal Bilimler Lisesi koordinesinde çevrim içi seminer programı düzenlendi. Seminere okulumuz öğrencilerinin yanı sıra Ordu Fen Lisesi, Ünye Fen Lisesi, Fatsa Fen Lisesi, Aybastı Fen Lisesi ve Gölköy Fen Lisesi danışman öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Seminerde Ordu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalında görevli Dr.Öğrt.Üyesi Mustafa Eren, Kutadgu Bilig'deki Halk İnançları bildirisini sundu. Öğrencilerimiz günümüzde halk arasında yaşamaya devam eden inançların izlerini 10 asır önce yazılmış olan Kutadgu Bilig'deki örneklerini görme fırsatı buldular. Başta Okul Müdürümüz olmak üzere programın gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederiz.

27-12-202327-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 21:38 - Görüntülenme: 124