PARDUS Memnuniyet ve Geliştirme Anketi

Okullarımızda kullanılan etkileşimli tahtalarda yer alan Pardus işletim sistemi ilgili öğretmen ve öğrencilerimizin memnuniyet düzeyini saptamak amacıyla MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğümüzce bir anket hazırlandı.

Bu anket sonuçlarına göre Pardus ile ilgili yürütülen çalışmaların sahaya uygunluğunun ve saha için etkililiğinin artırılmasını amaçlanıyor.

Bu sebeple dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var:

1.Ankete katılım isteğe bağlıdır ama katılımın fazla olması oldukça önemlidir.

2.Bu ankette katılımcıların kimliğini belirtecek herhangi bir bilgi toplanmamaktadır. Toplanan veriler araştırma amaçları dışında kullanılmayacaktır.

3.Anketteki sorular etkileşimli tahtada yer alan Pardus sürümüne göre değişmektedir. Bu sebeple doğru soruların yanıtlanması için ankette yer alan etkileşimli tahta seçim sorusunun doğru işaretlendiğinden emin olunması gerekmektedir.

4.Anket sonuçlarının doğru olması gelecek çalışmalara yön vereceğinden,

a.katılımcıların sadece kendilerine uygun anket formunu yalnızca 1 defa doldurmaları,

b.anketi olabildiğince her branştan öğretmenin ve 4. sınıftan itibaren her sınıftan öğrencinin doldurması,

önem arz etmektedir.

OKULUMUZ İÇİN ÖNEMLİ NOT:
Okulumuzda siyah çerçeveli VESTEL tahtalar (Faz-1) kullanılmaktadır. Kullanılan PARDUS sürümü Bakanlıkça dağıtımı yapılan sürümlerdendir. Ordu ilinde Valilik kararı gereği tüm okullardaki etkileşimli tahtalarda Pardus işletim sisteminin kullanımı zorunludur.

Pardus Memnuniyet Anket Linkleri:

Öğretmen Anketi için tıklayınız.

Öğrenci Anketi için tıklayınız.

Yayın: 03.06.2024 - Güncelleme: 03.06.2024 12:35 - Görüntülenme: 393
Kaynak: https://yonetim.eba.gov.tr/anket/pardus/