T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / PERŞEMBE - Ordu Sosyal Bilimler Lisesi

YKS için Okul Müdürümüz Nuri Bahtiyar'ın Öğrencilerimize Başarı Mesajı

         Kıymetli Öğrencilerimiz, Velilerimiz ve Öğretmenlerimiz; 

 

         08-09 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı öğrencilerimiz, aileleri ve de bizler için çok önemlidir. Ancak bunu telafisi olmayan bir dönüm noktası olarak değerlendirmemeliyiz.  Özellikle siz değerli öğrencilerimiz bu sınav için 'olmazsa olmaz' fikrine kapılarak kendinize sıkıntı yapmamalısınız. Her durum için ikinci bir seçeneğin olabileceğini unutmayınız. Sınava az kalan bu süre zarfında uykunuza ve beslenmenize dikkat ederek stresten uzak durmalısınız.

         Anne ve babaların da bu süreçte dikkatli olmaları gerekir. Yanlış tutum ve davranışlar çocuklarımızın var olan sınav kaygısı ve heyecanını daha da artırmaktadır. Onlara karşı daha hassas olalım ve sonuç ne olursa olsun onlardan sevgi ve ilgimizi esirgemeyelim. Bizim için çok değerli olduklarını onlara hissettirmeliyiz. 


         Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi, beceri ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum. Sizi istediğiniz hedefe/üniversiteye/bölüme götürecek sorulara öncelik vermekle beraber tüm soruları cevaplandırmaya çalışınız. Kendinize güvendiğiniz ölçüde emeklerinizin karşılığını alacağınızı ve çok daha başarılı olacağınızı unutmayınız. 


         Öğrencilerimizin yetişmesine katkı sağlayan, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ederek YKS´ye girecek tüm öğrencilerimize gönülden başarılar diliyorum. 


         Sevgili öğrenciler, kendinize güveniniz ve başarılı olacağınıza inancınız tam olsun. Dün başarılıydınız, bugün ve yarın da başarılı olacaksınız.

 
 
Nuri BAHTİYAR

Okul Müdürü 

 
















Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.06.2024 - Güncelleme: 06.06.2024 10:22 - Görüntülenme: 329
  Beğen | 0  kişi beğendi