T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / PERŞEMBE - Ordu Sosyal Bilimler Lisesi

Deprem Bölgesine Bir Adet Konteyner Ev Desteği Sağladık

Ordu Sosyal Bilimler Lisesi ailesi olarak Onur Kurulumuz koordinesinde paydaşlarımızla birlikte deprem bölgesine 1 adet konteyner ev desteği sağladık.   
 
Öncelikle, 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili derinden etkileyen, ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar dileriz.   
 
Deprem ile birlikte tek yürek olan Türkiye, deprem bölgelerine yardımlarını göndermeye devam ediyor. T.C. Ordu Valiliği, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), AFAD ve TOBB iş birliğiyle depremden etkilenen Adıyaman Gölbaşı'na 152 konteyner evden oluşan bir Ordu köyü kuruluyor.  Bu anlamlı etkinliğe 1 adet konteyner evin maliyeti 55 bin TL'yi okul paydaşlarımızın desteğiyle toparlayarak OTSO'nun ilgili hesabına Okul Aile Birliğimiz kanalıyla aktardık.   
 
Bu anlamda Onur Kurulumuz koordinesinde Ordu Sosyal Bilimler Lisesi ailesi olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğe destek olan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. 


13-03-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.03.2023 - Güncelleme: 13.03.2023 12:52 - Görüntülenme: 188
  Beğen | 0  kişi beğendi