Sınıflar Arası Futsal Deprem Yardım Turnuvasında 12-B Sınıfımız Şampiyon Oldu

Sınıflar Arası Futsal Deprem Yardım Turnuvası Finali 22 Mart  Çarşamba günü okulumuz spor salonunda 12-B ve 11-A sınıflarımız arasında gerçekleşti. Şampiyonluğa 12-B sınıfımız ulaştı. Şampiyonumuzu tebrik ederiz. Bu anlamlı etkinliğe katılan tüm sınıf takımlarımıza ve etkinliğimize destek amaçlı seyirci olarak katılan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz.

Ordu Sosyal Bilimler Lisesi ailesi olarak Okul Müdürümüz Nuri Bahtiyar'ın önderliğinde, Onur Kurulumuz koordinesinde paydaşlarımızla birlikte deprem bölgesine 1 adet konteyner ev desteği sağladık. Bu desteğin sağlanması için gereken 55 bin liranın toplanmasında tüm paydaşlarımızın yanı sıra Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cihan Uludağ ve Spor Kulübü Öğrencilerimiz de 'Sınıflar Arası Futsal Deprem Yardım Turnuvası' düzenlediler.

Konteyner desteği için büyük emek harcayan,  Onur Kurulu Başkanımız Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Özkanlı, duygularını şu şekilde ifade etti: "Değerli öğrencilerim, bu turnuva vesilesi ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cihan Uludağ'ın önderliğinde spor kulübüne, şampiyon olan 12-B sınıfına, turnuvaya katılan sınıflara, izleyip kampanyamıza destek veren tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Merhametiniz, yardımseverliğiniz için, maddi ve manevi destekleriniz için sizinle gurur duyuyorum. İyi niyetli, güzel yürekli öğrencilere öğretmen olduğum için Rabbime şükürler olsun. Biz birlikte çok güzeliz, Çok güçlüyüz."

22-03-202313-03-202322-03-202322-03-202322-03-202322-03-2023

Yayın: 23.03.2023 - Güncelleme: 23.03.2023 10:03 - Görüntülenme: 270