ORDU / PERŞEMBE - Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi

Ordu İMKB Sosyal Bilimler Lisesi

Adres
Efirli Mahallesi, Akmustafaoğlu Mevkii, Mücavir Sokak, No21, PK 52750, Perşembe, ORDU
Vizyon
Okulumuzun hem öğretenler hem de öğrenenlerin, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inandığı, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, her velinin öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini inandığı, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çabaladığı bir eğitim kurumu olmasını istiyoruz.
Misyon
Ordu Sosyal Bilimler Lisesi tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerimizin; aydınlık ufuklar ışığında bilimsel kavramları, yönelimleri, gelişmeleri öğrenmelerini sağlamak. Kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi birbirlerine saygılı bir şekilde özümsemelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendilerini tanımalarına yardımcı olmak, Atatürk ilke ve devrimlerine, evrensel insani ilkelere saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanabilmeleri için varız.
Başarılar
ÖSYM Üniversite Yerleştirme sonuçlarına göre; 9 Tıp, 7 Diş Hekimliği, 5 Eczacılık, 21 Hukuk, 24 Mühendislik, 5 Mimarlık, 5 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, 28 Öğretmenlik ve birçok öğrencimiz de farklı bölüm/fakültelere olmak üzere 137 öğrencimiz, Boğaziçi, ODTÜ, Hacettepe, Marmara, İstanbul, İTÜ, KTÜ, YTÜ gibi ülkemizin en seçkin üniversitelerindeki bölümlere yerleştiler. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Okulumuz birçok alanda, birçok yarışma ve projede çok önemli başarılara imza atmıştır. Her geçen gün daha çok sosyalleşen, çok daha kaliteli eğitim-öğretim hizmeti vermeye çalışan, öğrencilerimizi ve yarınlarımızı önemseyen okulumuzun başarılarını Okul WEB Sitemizden güncel bir şekilde takip edebilirsiniz.
Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Öğretim Şekli :Normal
Kalorifer
0 - -
Ulaşım
Okulumuza şehir merkezindeki Efirli dolmuşlarına binerek ortalama 15 dakika gibi kısa bir zamanda kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Doğa içinde güvenli bir çevrede yer alan okul yerleşkemiz; şehrin tüm stresinden, gürültüsünden ve olumsuzluklarından uzaktır.